KERSTIN ROSENGREN DESIGN Tågarpsvägen 157, 270 21 Glemmingebro, 070 30 86 535 kerstin@kerstinrosengren.se

Kerstin Rosengrens kuddar & bilder

Rutor och tockar, stickad tavla i ull stickad tavla i ull stickad tavla med bäckahäst stickad tavla med tuppar Blå quadrontus, stickad tavla i ull
stickad tavla i ull stickad tavla i ull stickad tavla i ull
stickad filtad kudde i ull stickad filtad kudde stickad filtad kudde

Stickat! Stickat!

“Det är bara fantasin som sätter gränser” ett slitet uttryck men stämmer väldigt bra på Kerstin Rosengrens textila värld. I hennes nya galleri hittar man stickad konst. Textila bilder för väggen, stora härliga kuddar för golvet, mobiler för taket och allt är stickat! I år har fantasin fått jobbat fritt och resultatet är roligt, spännande, vilt och vackert.
Kerstin är med i ÖSKG (nr 91 på Kartan) och på Konstrundan i år visas de stickade former Kerstin arbetat med de senaste månaderna.

”Här är en så inspirerande miljö. Jag är mitt i världen, som i en glaskula med snö som man kan skaka, himlen är välvd över mig i 180 grader, fri sikt åt alla håll. Landskapet skiftar utseende hela tiden. Jag har naturen in på mig och upplever vädrets alla skiftningar. Ljuset på Österlen återspeglas i mina nya textila bilder. Jag har släppt mycket av det svarta och arbetar mer med en för mig ny färgskala både i kläder och bilder. Jag använder stickningen som uttrycksmedel och skapar spännande textila bilder där jag tänjer på stickmaskinens gränser.”

 
Start-
sida
Om Kerstin
Rosengren
Linnekläder
stickat & sytt
Stickat
i ull
Bilder
& Kuddar
Aktuellt i
Galleriet
  Här hittar
du mig
In
english
Intressanta
Länkar